Crea sito
   
 

Gjithçka mbi Dreambox

Ketu do te gjeni çdo gje qe ka lidhje me boten e dreambox, guida, manuale, info, te reja, etj.

Do te jene te permbledhura te gjitha te dhenat per dreambox.

Te rejat e fundit


 

10/05/2011 - Kemi harruar pin te kontrollit prinderor?

10/05/2011 - Lista e kanaleve me Dreamboxedit

10/05/2011 - DM800 ska sinjal ne kanalet HD

10/05/2011 - Si te konfigurojme Diseqc USALS(motor)

10/05/2011 - Si te konfigurojme Diseqc 1.2(motor)

10/05/2011 - te ndryshojme passwordin nese nuk e dime sa e ka?

10/05/2011 - guida konfig 3 lnb(koka) me diseqc 4x1 ne dreambox

10/05/2011 - settings te fundit te 3 majit per Dreambox enigma 1 dhe Enigma 2

08/05/2011 - me kontaktoni nese ju nevojitet ndonje guide e veçante

08/05/2011 - guida flash e dm500 me flashwizard

08/05/2011 - programe per dreambox

05/05/2011 - motor kerkimi me parametra per boten satelitore

03/05/2011 - manuali i pare per flashimin e dreambox 800 mund ta gjeni

03/05/2011 - manuali i dyte per flashimin e dreambox 500 serial mund ta gjeni

03/05/2011 - manuali i trete per flashimin e dreambox 500 ethernet mund ta gjeni

03/05/2011 - manuali i katert per flashimin e dreambox 7020 mund ta gjeni

Sisteme

 

info